Aprašymas
Itin populiarus ir mėgstamas medaus bei liofilizuotų aviečių derinys tiek suaugusių, tiek mažųjų smaguriautojų. Kvapnus, sodrios aviečių spalvos desertas.
Sudedamosios dalys: lietuviškas pievų medus, šalčiu džiovintos (liofilizuotos) avietės.
Kas yra liofilizacija?
Liofilizacijos metu vakuume pasiekiama itin žema temperatūra (iki -80 °C), iš uogų, vaisių, daržovių, prieskonių išgarinamas vanduo ir jie lieka sausi, traškūs, išlaiko savo formą, spalvą, aromatą, mineralus ir vitaminus.
Kaip laikyti medų su avietėmis?
Medų su avietėmis patartina laikyti sandariai uždarytą, sausoje, tamsioje vietoje. Sudedamosios šio produkto dalys yra liofilizuotos avietės ir medus, taodėl laikyti jo šaldytuve nereikia.
SVARBU!
- Atkreipkite dėmesį, jog produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo matomų nuotraukoje dėl skirtingų apšvietimo sąlygų fotografuojant bei jūsų ekrano raiškos nustatymų.
- Medus su liofilizuotais produktais per laiką, dėl natūraliai vykstančių procesų keičia spalvą, tačiau jokių būdu nepraranda savo gerųjų savybių.