Aprašymas
Aromatingas, tobulo derinio medus su cinamonu.
Sudedamosios dalys: lietuviškas pievų medus, cinamonas.
Kas yra liofilizacijs?
Liofilizacijos metu vakuume pasiekiama itin žema temperatūra (iki -80 °C), iš uogų, vaisių, daržovių, prieskonių išgarinamas vanduo ir jie lieka sausi, traškūs, išlaiko savo formą, spalvą, aromatą, mineralus ir vitaminus.
Kaip laikyti medų su cinamonu?
Kas yra liofilizacija?
Liofilizacijos metu vakuume pasiekiama itin žema temperatūra (iki -80 °C), iš uogų, vaisių, daržovių, prieskonių išgarinamas vanduo ir jie lieka sausi, traškūs, išlaiko savo formą, spalvą, aromatą, mineralus ir vitaminus.
Kaip laikyti medų su cinamonu?
Medų su cinamonu patartina laikyti sandariai uždarytą, sausoje, tamsioje vietoje. Sudedamosios šio produkto dalys yra cinamonas ir medus, taodėl laikyti jo šaldytuve nereikia.
SVARBU!
Atkreipkite dėmesį, jog produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo matomų nuotraukoje dėl skirtingų apšvietimo sąlygų fotografuojant bei jūsų ekrano raiškos nustatymų.