Aprašymas
Medus, kuris užburs aštresnių skonių mėgėjus ir nepaliks abejingų savo saldžia imbierine galia.
Sudedamosios dalys: lietuviškas pievų medus, šalčiu džiovinti (liofilizuoti) imbierai.
Kas yra liofilizacija?
Liofilizacijos metu vakuume pasiekiama itin žema temperatūra (iki -80 °C), iš uogų, vaisių, daržovių, prieskonių išgarinamas vanduo ir jie lieka sausi, traškūs, išlaiko savo formą, spalvą, aromatą, mineralus ir vitaminus.
Kaip laikyti medų su imbieru?
Medų su imbieru patartina laikyti sandariai uždarytą, sausoje, tamsioje vietoje. Sudedamosios šio produkto dalys yra liofilizuoti imbierai ir medus, todėl laikyti jo šaldytuve nereikia.
SVARBU!
Atkreipkite dėmesį, jog produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo matomų nuotraukoje dėl skirtingų apšvietimo sąlygų fotografuojant bei jūsų ekrano raiškos nustatymų.
Medus su liofilizuotais produktais per laiką, dėl natūraliai vykstančių procesų keičia spalvą, tačiau jokių būdu nepraranda savo gerųjų savybių.