KIAULPIENIŲ MEDUS Aukso geltonumo ar net oranžinės spalvos, labai kvapnus ir tirštas. Labai vertingas. Gydoma kvėpavimo takų uždegimus, padidėjus skrandžio rūgštingumui, slopina skausmus.
Skaityti daugiau... GRIKIŲ MEDUS Tamsiai geltonas su rusvu atspalviu, kartais net juodos spalvos. Aštraus skonio bei kvapo, daugiau nei kiti turi geležies ir baltymų. Stiprina organizmą, ramina nervų sistemą, švelnina paauglystės metu atsirandančius skausmus.
Skaityti daugiau... DOBILŲ MEDUS Šviesiai geltonas, susikristalizavęs – beveik baltas, švelnaus, malonaus skonio. Aromatas vos juntamas. Naudojamas skrandžio rūgštingumui didinti, kepenų ligoms gydyti.
Skaityti daugiau... AVIEČIŲ MEDUS Šviesiai geltonas su žalsvu atspalviu. Šiam medui būdingas ryškus aviečių kvapas ir skonis. Aromatas stiprus, bet malonus. Jis priskiriamas aukščiausiai klasei. Naudojamas gydyti peršalimo ligoms.
Skaityti daugiau...